Cybercrime nieuwsbrief 156 (week 17-2021)

Spear ransomware aanvallen neemt flink toe, diverse landen misbruikten de Nederlandse ICT-infrastructuur voor het uitvoeren van cyberaanvallen en een verdubbeling in het eerste kwartaal van het aantal DDoS aanvallen. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 156.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Tips of verdachte activiteiten gezien? Meld het hier.

Tips of verdachte activiteiten gezien? Meld het hier.

Eerdere nieuwsbrieven

Cybercrime nieuwsbrief 151 (week 12-2021)

Acer heeft tijd gekregen tot zondag om de 50 miljoen dollar te betalen anders wordt het bedrag verdubbeld, ze hoeven niet langer de straat op, met deze gegevens weten ze precies wie welke auto rijdt en de strijd tegen online stalking. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 151. 

Lees meer »

Cybercrime nieuwsbrief 150 (week 11-2021)

Als je wereld instort door sextortion, bevindingen wetenschappelijk onderzoek 'Catfishing en dating fraude' en Breda ontwikkelt Cybercrime Challenge voor inwoners. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 150. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

Cybercrime nieuwsbrief 149 (week 10-2021)

Microsoft Exchange cyberaanvallen wereldwijd in opmars, politie slaagt opnieuw erin om aanbieder van cryptografische versleuteldienst te kraken en aanhouding van hoofdrolspeler in kinderporno zaak via het darkweb Dit en meer lees je in nieuwsbrief 149. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

Cybercrime nieuwsbrief 148 (week 09-2021)

Zeroday exploits in Microsoft Exchange Server worden actief misbruikt in Nederland, niet alle 'Virtual Private Networks' zijn veiligen een match made in heaven (of hel?): verliefd op een dating fraudeur. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 148. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

Cybercrime nieuwsbrief 147 (week 08-2021)

We verwachten in de toekomst meer van 'ThreatNeedle' te zien, twee derde van organisatie kreeg te maken met ransomware in 2020 en credential stuffing zal een bedreiging vormen zolang we van gebruikers eisen dat ze zich online bij accounts aanmelden. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 147. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

Cybercrime nieuwsbrief 146 (week 07-2021)

Cyberaanval treft Hogeschool en Universiteit van Amsterdam, piek in cyberaanvallen op zorgsector in Europa en kroonjuwelen van Nederland in gevaar. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 146. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

«   »