Home » Reactie pagina
eactie Pagina CCINL www.cybercrimeinfo.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Sam Sam
6 maanden geleden

Bedankt Cybercrimeinfo, Peter. Dat je mij hebt geholpen om die oplichter te ontmaskeren. Was helemaal van slag zeker toen hij berichten ging plaatsen dat ik de oplichter was..... en hoe mensen daar op reageerden... en oordelen zonder eerst mijn verhaal te horen. Ik hoop dat mensen in zijn vriendenkring gaan zien wie hij echt is....een
manipulerende oplichter zonder schaamte! Dat jij dit als politie man ook nog eens als hobby erbij doet om zulke oplichters te ontmaskeren! En dat er meer slachtoffers zulke oplichters durven aan te geven, en jou contacteren om hun te ontmaskeren!! Nogmaals heel erg bedankt Cybercrimeinfo, Peter!

© CCINL | www.cybercrimeinfo.nl (Peter)
6 maanden geleden

Beste Sam Sam,

Graag gedaan, ik ben niet voor niets politieman geworden, dit doe ik graag in mijn prive tijd, verdachten cq criminelen ontmaskeren.
Uiteraard is het voor mij ook altijd eerst uitzoeken wie de waarheid verteld en wie nu het slachtoffer en de dader is. Maar ik heb daar zo mijn tactieken voor, bijvoorbeeld de oproep tot het doen van een aangifte bij de politie, pas dan kan ik iets betekenen in mijn prive tijd in de rol van burger. Dit vraag ik niet zomaar, een valse aangifte is namelijk Strafbaar en dat zeg ik er ook altijd bij. Dus ik heb al snel in de gaten wie de waarheid spreekt ;-) Als iemand geen aangifte durft te doen, dan is dat al een eerste indicatie, dan is het een kwestie van verder rechercheren en de dader te ontmaskeren. Hierbij maak ik enkel gebruik van OSINT bronnen en dus niet het politie systeem. In het slechtste geval stel ik mijn collega’s op de hoogte van mijn bevindingen en help ik zo de zaak verder op te lossen. Maar meestal lukt het mij zonder politie bevoegdheid te hoeven inzetten.
Nogmaals geen dank.
Daders moeten gepakt worden, slachtoffers geholpen!
En daar wil ik best wel ook in mijn vrije tijd voor investeren.

Met vriendelijke groeten Peter,

© CCINL | www.cybercrimeInfo.nl

Jeroen B. hopelijk heb je nu je les geleerd en stop je met zulke praktijken, andere potentiële kandidaten criminelen, je bent gewaarschuwd!