Reactie pagina

Reactie plaatsen

Reacties

Ik
6 dagen geleden

Geweldige site ik dacht dat ik veel wist uiteindelijk blijkt dat ik helemaal niks weet veel geleerd op deze site erg handig met erg veel tips vind dat iedereen deze site moet kunnen vinden en bezoeken. De overheid mag wel meer reclame maken voor deze site om mensen op de hoogte te stellen en ze over cibercriminaliteit te leren.. Ga zo door 💪🏼

Brigitte Bergmans
een maand geleden

Ook wij in contact gekomen via dit telefoonnr 020-5320641 foute boel had het door toen hij om 1,00 vroeg! Toen opgehangen maar zat wel in mijn computer!

Kaat
2 maanden geleden

Super website!! Visueel erg prettig en informatief duidelijk en up to date. Keep going!

Maurice Go
3 maanden geleden

Ik was opzoek naar een website voor meer info over cyberfraude. Een klant is vandaag beroofd van bijna 3500 euro , door een slinkse manier van appen. Ik heb bij mijn klant de teksten en links gekopieerd .
In een Word document gezet en geprobeerd die via een aangifte online bij de politie te versturen. Die site laat nogal de wensen over. Kan de aangifte ook via deze mooie site. Ik wil graag als bedrijf mijn steentje bijdrage. Want deze praktijken '' Whaling" is zo ronduit onbeschoft.

"Jullie site is super informatief"

John Heijmann
3 maanden geleden

Prachtige website.
Eigenlijk zou de Overheid / politie zoiets formeel moeten kunnen doen. Jullie moeten er veel inspanning voor hebben gedaan maar het resultaat is uitmuntend.
Overzichtelijk, laagdrempelig, goed taalgebruik, actueel, multimediaal...
Nu nog de bekendheid krijgen.
Heel veel succes en ik zal nog vaak op jullie website terugkomen.
..ex ICT Security Consultant en Cyber security evangelist

Kelly Rossel-Vlielander
4 maanden geleden

Cybercrime info wordt vaak in technisch taal van de ICT gegeven . Dat is vaak moeilijk te volgen als je geen of weinig kennis hebt van ICT. Deze site geeft juist de belangrijkste informatie door zonder gebruik van de technische taal. Dat creëert betere informatievoorziening en awareness. Fijn dat dit er is, zeker een aanwinst.

Hetty Millenaar
10 maanden geleden

Geweldig interessant maar je wordt ook wel snoeihard met je neus op de feiten gedrukt. Gelukkig komt hier weer bewustwording uit voort.

Henrie
11 maanden geleden

Ik vind dit super ,dit was eigenlijk wat ik altijd zocht
Zoveel informatie . Ik zeg vooral doorgaan .thanks

Lia Willekens
een jaar geleden

Ben vorig jaar in een smsje getrapt wat dacht ik van ING afkwam. Dit hield in dat tancodes zouden vervallen en ik moest op een link klikken. In mijn onschuld dit gedaan. Aantal weken later keek ik op mijn iPad en zag dat al mijn spaarrekeningen en betaalrekeningen leeg waren. ING gebeld met afdeling fraude gesproken en waren net te laat om de rekeningen te blokkeren. Wat ben ik geschrokken en vanaf die tijd lees ik iedere week de nieuwsbrief, zodat het niet nog eens voorkomt. Jullie doen goed werk.