Home » Reactie pagina

Reactie pagina

Reactie plaatsen

Reacties

John Heijmann
14 dagen geleden

Prachtige website.
Eigenlijk zou de Overheid / politie zoiets formeel moeten kunnen doen. Jullie moeten er veel inspanning voor hebben gedaan maar het resultaat is uitmuntend.
Overzichtelijk, laagdrempelig, goed taalgebruik, actueel, multimediaal...
Nu nog de bekendheid krijgen.
Heel veel succes en ik zal nog vaak op jullie website terugkomen.
..ex ICT Security Consultant en Cyber security evangelist

Kelly Rossel-Vlielander
een maand geleden

Cybercrime info wordt vaak in technisch taal van de ICT gegeven . Dat is vaak moeilijk te volgen als je geen of weinig kennis hebt van ICT. Deze site geeft juist de belangrijkste informatie door zonder gebruik van de technische taal. Dat creëert betere informatievoorziening en awareness. Fijn dat dit er is, zeker een aanwinst.

Hetty Millenaar
7 maanden geleden

Geweldig interessant maar je wordt ook wel snoeihard met je neus op de feiten gedrukt. Gelukkig komt hier weer bewustwording uit voort.

Henrie
8 maanden geleden

Ik vind dit super ,dit was eigenlijk wat ik altijd zocht
Zoveel informatie . Ik zeg vooral doorgaan .thanks

Lia Willekens
8 maanden geleden

Ben vorig jaar in een smsje getrapt wat dacht ik van ING afkwam. Dit hield in dat tancodes zouden vervallen en ik moest op een link klikken. In mijn onschuld dit gedaan. Aantal weken later keek ik op mijn iPad en zag dat al mijn spaarrekeningen en betaalrekeningen leeg waren. ING gebeld met afdeling fraude gesproken en waren net te laat om de rekeningen te blokkeren. Wat ben ik geschrokken en vanaf die tijd lees ik iedere week de nieuwsbrief, zodat het niet nog eens voorkomt. Jullie doen goed werk.

ErP
9 maanden geleden

Bestrijding van cybercrime en verhoging van onze weerbaarheid tegen cybercriminelen, daar draagt deze site op krachtige, heldere en zeer informatieve wijze aan bij. Door de aktualiteit van criminele acties te delen, door preventieve mogelijkheden en resultaat van onderzoek te presenteren en zicht te geven op de instanties en sites waar slachtoffers van cybercrime terecht kunnen. In het delen en versterken van de vasthoudende wil het goede in te zetten tegen het kwade is deze site een voorbeeld voor velen!

Sam Sam
een jaar geleden

Bedankt Cybercrimeinfo, Peter. Dat je mij hebt geholpen om die oplichter te ontmaskeren. Was helemaal van slag zeker toen hij berichten ging plaatsen dat ik de oplichter was..... en hoe mensen daar op reageerden... en oordelen zonder eerst mijn verhaal te horen. Ik hoop dat mensen in zijn vriendenkring gaan zien wie hij echt is....een
manipulerende oplichter zonder schaamte! Dat jij dit als politie man ook nog eens als hobby erbij doet om zulke oplichters te ontmaskeren! En dat er meer slachtoffers zulke oplichters durven aan te geven, en jou contacteren om hun te ontmaskeren!! Nogmaals heel erg bedankt Cybercrimeinfo, Peter!