Home » Politie » Gezochte personen » Crime Online » Lelystad - Pinpasfraudeurs verdacht van inbraak in Lelystad

Lelystad - Pinpasfraudeurs verdacht van inbraak in Lelystad

Gepubliceerd op 12 september 2018 om 14:38

Zaaknummer: ___

Datum delict: 05-12-2017

Plaats delict: Lelystad

Bij een inbraak in een huis aan de Boeier in Lelystad is op 5 december 2017 onder meer een creditcard meegenomen. Met die pas is geld uit automaten gepind. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

AVRO's Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 11 september 2018 aandacht aan deze zaak.

Van de inbraak zijn er geen beelden, maar wel van geldopnames en een poging daartoe. De politie vraagt u mee te denken over de identiteit van de pinners.

Botter

Net na 21.00 uur op Sinterklaasavond 2017 wordt gepind bij een geldautomaat aan de Botter in Lelystad. Twee jong ogende mannen nemen kort na elkaar met dezelfde creditcard een flink bedrag op.

Ringdijk

Enkele minuten later verschijnen de verdachten bij een geldautomaat aan de Ringdijk. Ook hier weten ze een bedrag in handen te krijgen, maar een tweede poging mislukt; de daglimiet van de creditcard is bereikt.

Laatste poging

Later die avond wordt nog een keer geprobeerd geld te pinnen, deze keer door een persoon in een blauwe Puma-hoody. Ook deze poging mislukt.

Vragen

  • Heeft u iets gezien van een inbraak op de Boeier in Lelystad, gepleegd tussen 07.00 en 21.00 uur op 5 december 2017?
  • Herkent u de man bij de geldautomaat? Heeft u hem en mogelijk zijn handlanger gezien in Lelystad in de buurt van de Botter of de Ringdijk, tussen 20.45 en 21.30 uur op 5 december 2017?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.