Home » Politie » Gezochte personen » Crime Offline » Eindhoven - Man neergeschoten

Eindhoven - Man neergeschoten

Gepubliceerd op 14 februari 2019 18:36

Zaaknummer: 2018232663

Datum delict: 22-12-2018

Plaats delict: Eindhoven

Na een mishandeling voor een café vluchtten de drie daders achtervolgd door enkele cafébezoekers. Daarbij loste een van de vluchters twee schoten, een van de achtervolgers werd geraakt in zijn been.

Op zaterdagavond 22 december 2018 werd voor café De Aftrap bij het PSV-stadion een 50-jarige man mishandeld. Cafébezoekers zagen dat gebeuren en gingen er op af. Hierop vluchtten de daders van de mishandeling de Vonderweg over, achterna gezeten door meerdere cafébezoekers. Er viel een eerste schot, gelost door een van de drie vluchtende daders. Hierbij raakte nog niemand gewond.  Het trio rende verder de Gagelstraat in. Daar viel een tweede schot, wederom gelost uit het groepje van drie vluchtende daders. Deze keer raakte de kogel een achtervolgende cafébezoeker in zijn been. De drie daders zijn daarop verdwenen. 

Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis,   Kort voor de mishandeling en de schietpartij werd een VW Polo geparkeerd in de Gagelstraat, waarvan de inzittenmde mogelijk iets met de schietpartij te maken hadden.

Heeft u informatie? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

Of gebruik het Politie Tip formulier om uw tip bij de politie te melden.

Via WhatsApp is ook mogelijk op het nummer 06-17214856.

Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.

 

© CCINL | Cybercrimeinfo.nl "Samen voor veiligheid”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.