Home » Politie » Gezochte personen » Crime Offline » Prinsenbeek (Breda) - Bekenaar (32) beroofd en mishandeld bij zijn woning

Prinsenbeek (Breda) - Bekenaar (32) beroofd en mishandeld bij zijn woning

Gepubliceerd op 22 augustus 2018 om 01:30

Zaaknummer: ___

Datum delict: 17-08-2018

Plaats delict: Breda, Prinsenbeek

Code: a-wftgp-n

Bekenaar (32) beroofd en mishandeld bij zijn woning

 
(Foto: Familie slachtoffer)
Een 32-jarige man is vrijdagochtend rond half vijf beroofd en ernstig mishandeld op zijn erf in het buitengebied van Prinsenbeek. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan een gebroken voet en verwondingen aan gezicht, oor, rug en nek, volgens zijn moeder.

 

Haar zoon werd gewekt door het blaffen van zijn hond, vervolgt ze. Bij zijn oprit stond een auto met twee mannen en een jonge vrouw. Ze hadden pech met hun auto, vertelden ze in gebrekkig Nederlands. Ze wilden even bellen. Hij gaf zijn telefoon, maar die gaven ze niet meer terug. Toen hij het hek opende om zijn eigendom terug te pakken, sloegen ze hem in elkaar. Hierbij is het slachtoffer vermoedelijk even buiten bewustzijn geraakt. Mogelijk zijn de daders er vandoor gegaan toen arbeiders in een busje arriveerden bij aanvang van hun vroege werkdag verderop in de straat. Later stuurden de daders nog rare app’jes met de telefoon van het slachtoffer naar diens vriendin.

 

De man heeft aangifte gedaan bij de politie en een verklaring afgelegd. De politie heeft zaterdag buurtonderzoek gedaan, camerabeelden opgevraagd en onderzoekt de zaak verder. De familie vermoedt dat de daders kort na de mishandeling nog in een witte Volkswagen up! zijn gezien op andere plekken in het buitengebied van Prinsenbeek.

 

Bron: Prinsenbeeknieuws.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.