'CLOSED' Amsterdam - Pinpasfraude Admiraal de Ruijterweg

Amsterdam - Pinpasfraude Admiraal de Ruijterweg

Zaaknummer: 2018156809

Datum delict: 27-07-2018

Plaats delict: Amsterdam

 

De recherche is op zoek naar een man die bijna 400 euro heeft opgenomen met een onderschepte bankpas.

De slachtoffers openen in juli een gezamenlijke rekening bij een bank in Amsterdam. De bijbehorende bankpassen en pincodes worden op een later moment naar hun huisadres in Amsterdam-West gestuurd. Daar gaat echter iets mis, want het stel ziet tot hun grote schrik dat er op 27 juli geld is opgenomen van hun rekening. De bankpassen en pincodes hebben zij dan nog niet ontvangen. Het vermoeden bestaat dat de bankpassen ergens zijn onderschept. De persoon die geld opneemt met één van de passen, is vastgelegd op camerabeelden. De recherche wil graag weten wie de man is.

Heeft u informatie? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070

Of gebruik het Politie Tip formulier om uw tip bij de politie te melden. (https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen)

Via WhatsApp is ook mogelijk op het nummer 06-17214856.

Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem. (https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/)

Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.

Bron: politie.nl

Meer gezochte personen


«   »