Home » Politie » Gezochte personen » Crime Online » Purmerend - Bankpasfraude na zakkenrollerij

Purmerend - Bankpasfraude na zakkenrollerij

Gepubliceerd op 14 februari 2019 17:51

Purmerend - Bankpasfraude na zakkenrollerij

Zaaknummer: 2018191110

Datum delict: 29-09-2018

Plaats delict: Purmerend

Op zaterdag 29 september werd een 84-jarige vrouw het slachtoffer van zakkenrollerij en bankpasfraude.

Het slachtoffer liep naar een supermarkt aan het Gildeplein in Purmerend. De vrouw deed hier haar boodschappen alwaar zij contact afrekende. Daarna ging de vrouw terug naar woning. Hier ruimde zij haar boodschappen op en besefte het slachtoffer dat zij een paar dingen was vergeten. De vrouw ging terug naar een andere supermarkt eveneens gelegen aan het Gildeplein en zag dat haar portemonnee nog in haar handtas zat. Zij deed wat boodschapjes en rekende deze af bij de pinkassa. Haar pinpas deed zij terug in haar portemonnee en deze deed zij daarna in haar handtas. Daarna ging de vrouw weer terug naar huis om de boodschappen op te ruimen en rond 14.00 uur ging zij naar haar dochter die op tien minuten loopafstand woont. Hier haalde het slachtoffer de hond op en ging weer terug naar haar woning. Hier kwam de Purmerendse erachter dat de portemonnee niet meer in haar handtas zat. Zij belde direct haar dochter die op haar beurt de bank weer belde en de medewerker kon haar vertellen dat er om 13.43 uur 1000 euro was gepind bij een automaat aan de Zwanebloem in Purmerend om 14.07 uur 250 euro bij een automaat in Amsterdam.

Heeft u informatie? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

Of gebruik het Politie Tip formulier om uw tip bij de politie te melden.

Via WhatsApp is ook mogelijk op het nummer 06-17214856.

Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.

 

© CCINL | Cybercrimeinfo.nl "Samen voor veiligheid”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.