Home » Politie » Gezochte personen » Crime Online » Rotterdam - Meiden bestelen 93-jarige vrouw

Rotterdam - Meiden bestelen 93-jarige vrouw

Gepubliceerd op 7 december 2018 om 15:45

Zaaknummer: ___

Datum delict: 30-04-2018

Plaats delict: Rotterdam

Op maandag 30 april wordt er bij het slachtoffer, een vrouw van 93, aan de Willem van Boerlestraat aangebeld door twee meiden. Na het 'gezellige' bezoek miste mevrouw twee pinpassen en haar ketting. Met haar pas werd later nog een groot geldbedrag opgenomen.

Er stonden twee meiden voor de deur, waarvan ze er één die middag al was tegengekomen op straat. Dat meisje had toen gezegd dat ze een keer langs zou komen. Ze hadden iets lekkers bij zich en het slachtoffer liet hen binnen. Ze is met de meiden naar de keuken gelopen en heeft bordjes gepakt. De voordeur heeft al die tijd opengestaan en het slachtoffer vermoed dat er op dat moment iemand naar binnen is gelopen. Toen de meiden weg waren, bleek twee pinpassen en een ketting van het slachtoffer verdwenen te zijn. Tevens bleek dat er 500 Euro van de rekening was weggenomen.

Van de pin transactie zijn camerabeelden. Er zijn alleen foto’s van deze beelden beschikbaar. De vraag is of iemand de persoon/personen kent?

Deze zaak is onderdeel geweest van een groter onderzoek, daarom worden de beelden nu pas verspreid.

Heeft u informatie? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

Of gebruik het Politie Tip formulier om uw tip bij de politie te melden.

Via WhatsApp is ook mogelijk op het nummer 06-17214856.

Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.

 

© CCINL | Cybercrimeinfo.nl "Samen voor veiligheid”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.