Home » Politie » Gezochte personen » Crime Offline » Eindhoven - Overval op Plus Supermarkt

Eindhoven - Overval op Plus Supermarkt

Gepubliceerd op 3 december 2018 17:06

Zaaknummer: 2018232165

Datum delict: 16-11-2018

Plaats delict: Eindhoven

Vermomd met zonnebril en vermoedelijk ook pruik heeft deze man de Plus Supermarkt op de Woenselsestraat overvallen op vrijdag 16 november rond 19:40 uur. Wie (her)kent hem of weet waar we hem kunnen vinden?

De overvaller loopt meteen naar de servicebalie en bedreigt daar één van de medewerksters met een vuurwapen. Hij eist dat ze het geld uit de kassa in een zwart tasje doet wat hij op de toonbank legt. De medewerkster geeft het aan hem, maar het is niet genoeg. Dan loopt hij naar een andere kassa waar mensen net hun boodschappen staan af te rekenen. Hij overvalt de medewerkster achter de kassa, zij moet het geld uit de kassa ook in het zwarte tasje doen. Dan gaat hij er vandoor. Hij botst in zijn haast nog tegen de schuifdeuren en dan is hij weg.

Het winkelend publiek en de medewerkers van de Plus blijven geschrokken achter. Eén getuige rent nog achter de dader aan naar buiten: een man met geblokt houthakkervest en petje. Hem willen we heel graag spreken. Mogelijk heeft hij gezien welke kant de dader op vluchtte.

Signalement dader:

  • Man met mogelijk een licht getinte huidskleur en klein beginnend baardje.
  • Lengte 1.70  meter, normaal postuur.
  • Gekleed in donkere schoenen, een lichtkleurige spijkerbroek met witte vlekken en gaten en een donkerkleurige jas met capuchon.
  • De dader droeg onder de capuchon een donkerkleurig mutsje, ook droeg hij donkere handschoenen en een zonnebril.

Heeft u informatie? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

Of gebruik het Politie Tip formulier om uw tip bij de politie te melden.

Via WhatsApp is ook mogelijk op het nummer 06-17214856.

Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.

 

© CCINL | Cybercrimeinfo.nl "Samen voor veiligheid”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.