Home » Politie » Gezochte personen » Crime Offline » Breda - Getuigenoproep na dodelijke steekpartij

Breda - Getuigenoproep na dodelijke steekpartij

Gepubliceerd op 19 november 2018 om 17:48

Zaaknummer: 2018259823

Datum delict: 04-11-2018

Plaats delict: Breda

Op zondag 4 november werd rond 04.00 uur op de Adriaan van Bergenstraat in Breda een man neergestoken. Deze man overleed kort tijd later aan de verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen die kort voor en kort na het incident contact met de verdachte hebben gehad. Van deze contacten zijn beelden, afkomstig van het gemeentelijke cameratoezicht.

Op 04.05 uur liepen twee personen in richting van de Brug. Een minuut later renden ze in de richting van de loempiakraam. Kort hierna kwam de verdachte in beeld, hij rende richting zebrapad. Wie zijn deze personen?

De verdachte liep naar de taxistandplaats aan de Prinsenkade. Hier stond een witte taxi. De bestuurder daarvan stapte uit en liep naar de verdachte. De taxichauffeur gebaarde vervolgens. Wie is deze chauffeur?

Om 04.09 uur liep de verdachte naar een andere taxi. Op dat moment kwamen er enkele personen aanlopen, waaronder het eerdere slachtoffer van de mishandeling op het zebrapad. Aan de hand van getuigenverklaringen kon worden vastgesteld dat hier toen het slachtoffer werd neergestoken. Het slachtoffer stak de straat over en zakte daar in elkaar. De verdachte had hierna contact met de inzittende(n) van een witte Fiat 500. Wie is/zijn deze inzittende(n)?

Heeft u informatie? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

Of gebruik het Politie Tip formulier om uw tip bij de politie te melden.

Via WhatsApp is ook mogelijk op het nummer 06-17214856.

Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.

 

© CCINL | Cybercrimeinfo.nl "Samen voor veiligheid”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.