Home » Politie » Gezochte personen » Crime Offline » Best - Poging liquidatie op een vrouw

Best - Poging liquidatie op een vrouw

Gepubliceerd op 13 november 2018 om 08:02

Zaaknummer: 2018087118

Datum delict: 07-05-2018

Plaats delict: Best

Een bewoonster van een huis aan de Mr. C. Goselingstraat werd maandagochtend 7 mei aan de achterzijde van haar woning door een nog onbekende schutter beschoten. Zij raakte daarbij licht gewond aan haar arm.

De vrouw liep aan de achterzijde van haar huis de straat op om de afvalcontainer buiten te zetten. Toen ze terug liep verscheen een donker geklede man die ook een helm droeg en door wie ze werd beschoten. Deze schutter liep daarna weg en stapte op een gereedstaande scooter of motor, bestuurd door een tweede persoon. Ook deze bestuurder was donker gekleed en droeg een helm. De verdachten gingen er daarna met hoge snelheid vandoor en van hen ontbreekt vooralsnog elk spoor. 

Wij reconstrueren in Bureau Brabant wat er die ochtend gebeurde en tonen u bewakingsbeelden van het schietincident.  We stellen u natuurlijk de vraag of u weet wie deze daders zijn. Maar we vragen ons ook hardop af of deze zaak mogelijk een verband heeft met andere geweldsincidenten in de regio Eindhoven in de afgelopen maanden. 

Herkent u de verdachte of heeft u informatie over deze zaken?

De recherche komt graag met u in contact via de opsporings tip lijn 0800-6070.

Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

 

Of online via het Politie Tip formulier


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.