Home » Politie » Gezochte personen » Crime Offline » Tilburg - De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident

Tilburg - De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident

Gepubliceerd op 29 oktober 2018 09:26

Zaaknummer: 2018-254213

Datum delict: 27/28 oktober 2018

Plaats delict: Tilburg

De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat zich in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober rond 03.30 / 03.45 uur heeft afgespeeld in de Koestraat (ter hoogte van de Korte Nieuwstraat). Daarbij raakte een 20-jarige man uit Tilburg gewond. De verdachte is iemand die zich mogelijk voor politieman uitgeeft.

Toen politiemensen rond 03.45 uur ter plaatse kwamen, troffen ze een gewonde man aan op straat. Zijn 18-jarige vriend vertelde dat ze ter hoogte van de parkeerplaats aan het NS-plein liepen en gefilmd werden door een man op een fiets. Toen ze de man vroegen dit niet te doen en het filmpje te wissen, zou er een woordenwisseling zijn ontstaan. Daarbij zou de man hebben gemeld dat hij van de politie was en een op een politielegitimatie gelijkend voorwerp hebben getoond. Tijdens de onenigheid zou de ‘politieman’ de 20-jarige man ineens geslagen hebben, waardoor die bewusteloos op de grond terecht kwam. De verdachte fietste vervolgens weg richting het Rosmolenplein. Ambulancepersoneel heeft zich over de gewonde man ontfermd en hem meegenomen naar een ziekenhuis. Hij heeft nog geen aangifte kunnen doen.

Getuigenoproep

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Hebt u in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.30 uur iets gezien van de onenigheid in de buurt van het NS-plein, hebt u gezien wat zich heeft afgespeeld in de Koestraat of (her)kent u de fietsende / filmende ‘agent’? Het zou gaan om een jonge (20 à 25 jaar oud), blanke man van 1.70 tot 1.75m lang. De man droeg een donkerkleurige jas en reed op een donkerkleurige fiets. Hebt u informatie? Bel dan de politie via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2018-254213.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.