Cybercrime nieuwsbrief 156 (week 17-2021)

Spear ransomware aanvallen neemt flink toe, diverse landen misbruikten de Nederlandse ICT-infrastructuur voor het uitvoeren van cyberaanvallen en een verdubbeling in het eerste kwartaal van het aantal DDoS aanvallen. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 156.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Tips of verdachte activiteiten gezien? Meld het hier.

Tips of verdachte activiteiten gezien? Meld het hier.

Eerdere nieuwsbrieven

Cybercrime nieuwsbrief 138 (week 52-2020)

De tactiek waarbij cybercriminelen een dubbelslag slaan dreigt in 2021 een echte 'trend' te worden, in een snel digitaliserende wereld moet je meebewegen, digitaal is inmiddels het nieuwe normaal en hoe kan ik nou zo stom zijn geweest? Dit en meer lees je in nieuwsbrief 138. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

Cybercrime nieuwsbrief 137 (week 51-2020)

Meer gepersonaliseerde aanvallen in 2021, lagere straffen voor drugshandelaren en aanhoudingen na fraude met covid testen. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 137. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

Cybercrime nieuwsbrief 135 (week 49-2020)

Gemeente Hof van Twente slachtoffer van ransomware, hoe ontwikkelt de politie mee in de digitale samenleving en wat is de de huidige prijs van aangeboden data op het darkweb. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 135. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

Cybercrime nieuwsbrief 134 (week 48-2020)

Cybercriminelen maken zich klaar voor de feestdagen, hoe een tesla te hacken en acht voorspellingen over cybercrime. Dit en meer lees je in nieuwsbrief 134. Nog niet ingeschreven voor deze gratis nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in.

Lees meer »

«   »