Home » Gezochte personen » Crime Offline » Zevenbergen – Gewapende overval op juwelier

Zevenbergen – Gewapende overval op juwelier

Gepubliceerd op 23 november 2018 04:21

Zaaknummer: ___
Datum delict: 22 november 2018
Plaats delict: Zevenbergen

Twee gewapende mannen hebben donderdagmiddag 22 november een juwelier aan de Nieuwe Kerkstraat overvallen. Ze gingen er met de buit vandoor. Er raakte niemand gewond.

De twee mannen kwamen rond 12.15 uur de juwelierszaak binnen. Ze richtte een flinke ravage aan en bedreigden de twee medewerkers met een vuurwapen. Daarna gingen zij er met de buit te voet vandoor. Enkele passanten waren buiten de winkel getuigen van de vluchtende daders. Meerdere politie-eenheden en agenten van de politiehelikopter hebben tevergeefs gezocht naar de overvallers. Via een Burger net melding is publiek gevraagd om mee uit te kijken naar de daders. Hierop kwamen tips binnen maar tot nu zijn er nog geen verdachten aangehouden. 

Signalement

Het zou gaan om twee mannen. Een van hen droeg een grijze slobbertrui met capuchon, de andere een zwarte trui en zwarte broek.

Heeft u informatie? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

Via WhatsApp is ook mogelijk op het nummer 06-17214856.

Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.

 

© CCINL | Cybercrimeinfo.nl "Samen voor veiligheid”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.